čtvrtek 29. prosince 2011

Jak vytvořit účet na Betfairu a získat VIP členství na chrtbě?

Jako první věc, kterou by jste měli udělat, pokud se chcete věnovat tradingu na Betfairu je registrace.

Jak vytvořit registraci?

Je to jednoduché, nejprve je nutné v prohlížeči vymazat cookies, návod pro všechny prohlížeče najdete na této adrese. Díky souborům cookie lze poznat, že přicházíte z tohoto webu a budete tak zařazeni do jeho partnerského programu. Dále se musíte přihlásit v pravo nahoře přes banner nebo zde, přes tento odkaz. Po vyplnění potřebného registračního formuláře si už jen stačí přidat peníze a váš účet bude kompletní.

Jak získat VIP členství na chrtbě?

V tuto chvíli byste měli být zaregistrování v partnerském programu tohoto blogu. Novou registraci v administraci uvidíme za 1-2 dny. Jelikož prostředí administrace neumožňuje sledovat citlivé údaje zákazníků, jako jsou jméno či login, je třeba Vás identifikovat jinou metodou, při které budete muset udělat následující:

Stáhněte si aplikaci pro Poker ze stránky http://poker.betfair.com/cz/
Nainstalujte tuto aplikaci a přihlašte se do ní. Zvolte si PŘEZDÍVKU a někam si ji zapište.
Ukončete aplikaci. Není třeba poker hrát, jen je třeba získat přezdívku pro účely identifikace.
Zvolenou přezdívku odešlete na kontaktní email info@chrtba.cz.

Můžete si zvolit přezdívku stejnou, jako máte na blogu, nebo úplně jinou. V každém případě do odeslaného emailu napište, se kterým účtem na fóru má být tato přezdívka spojena. Jakmile bude v administraci vidět aktivní účet s přezdívkou, kterou jste poslali, získáte VIP členství na tři roky přesně od data manuálního ověření. Aktivita účtu znamená = zaplacení provize Betfairu, stačí tedy udělat jakýkoliv ziskový obchod i s minimálními prostředky. Poté je považován účet za aktivní.

VIP členství na tři roky je pouze pro uživatele, kteří splní následující podmínky: 

1. Budou mít otevřený Betfair účet pod partnerským programem blogu Tento účet bude manuálně ověřen, viz výše Na účtu bude vykazována pravidelná aktivita, viz níže Pravidelná aktivita Betfair účtu Betfair účet musí být aktivní alespoň 7 dní v kalendářním měsíci, aby VIP členství mohlo platit i pro měsíc následující. To znamená, že alespoň 7 dní v měsíci musí být zaplaceno něco na komisi Betfairu.
2. Nebude-li tato podmínka splněna, bude VIP členství deaktivováno pro všechny měsíce, kterým předcházelo měsíční neaktivní období.
3. Jakmile se obnoví aktivita na účtu alespoň na 7 dní v měsíci, bude VIP členství aktivní od následujícího měsíce.
4. Vždy poslední den v měsíci se bude tato aktivita/neaktivita a platnost/neplatnost VIP členství pro následující měsíc určovat.

Pokud jste již majitelem účtu na Betfairu a měli by jste zájem o VIP členství na www.chrtba.cz, kontaktujtě mě a pošlu vám návod.

Žádné komentáře:

Okomentovat