úterý 10. ledna 2012

Je tu někdo, kdo obchoduje?

Tak mě napadlo, jestli se zde nenajde někdo, kdo by už třeba obchodoval nebo se o obchodování alespoň trošku víc zajímal?? Návštěvnost blogu se totiž za posledních pár dní, co je opět v provozu dost zvýšila, v průměru je to kolem 50-60 lidí za den, tak bych byl rád kdyby se někdo taky podělil o svoje zkušenosti nebo přispěl něčím do diskuze.. :) Popřípadě mně dal návrh na nějaký nový článek s problematikou, která by vás zajímal.

2 komentáře:

  1. Ahoj cmudo,

    Tvůj blog jsem objevil úplnou náhodou a to zrovna když jsi se rozhodl ho pořádně rozjet. Jsem úplný nováček, prozatím jsem pobral jenom princip (i když o tradingu obecně něco málo vím), s lehce zmateným a šíleným pohledem hledím do hračky a snažím se nasát co nejvíce informací, jak od tebe tak z chrtby. Zatím jsem ještě neměl moc k čemu se vyjadřovat ale doufám, že se to brzo změní. Až dořeším potíže s registrací VIP konta na chrtbě přes tvoje stránky, nasaju atmosféru a základy betfair tradingu, rád bych využil tvoji nabídku výuky. Určitě se ještě domluvíme. Prozatím velmi děkuji za všechny informace, které zde poskytuješ a jen tak dál!

    Odgragli

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    no o VIP mně psal Tom z chrtby, ze to nějak blbne, ale určitě se to rychle vyřeší. Ve VIP najdeš hodně užitečných věcí, který ti dost pomůžou. Ať už videa nebo články :) Výuka určitě nebude problém.. :)

    OdpovědětVymazat